Om firmaet

Om firmaet


Lasse Nielsen startede den 1. Dec.1997 Lasse Nielsens`s Stålmontage fra sin private adresse. 4 1/2 år senere, da pladsen i privaten var blevet for trang, blev virksomheden den 10 juni. 2003 omdannet til et anpartsselskab (ApS).

Og i samme anledning blev der købt en grund på adressen Vintapperbuen 28 i Kirke Hyllinge. Der blev bygget ny hal med et samlet grundareal på 290 m2, med moderne faciliteter:

Kontor, kantine, omklædning, bad og toilet.

I foråret af 2013 var pladsen igen blevet for trang for den innovative virksomhed, så det blev besluttet, at tiden var inde til, at der skulle opføres en tilbygning med et samlet grundareal på 280 m2, i forlængelse af den eksisterende produktionshal, således at det samlede grundareal virksomheden råder over nu er på hele 570 m2.

Smedefirmaet har gennem årerne udført mange forskellige opgaver specielt til de forskellige vandforsyningsselskaber på Sjælland og i Hovedstadsområdet, særligt Pumpestationer, Ventilbygværker, Dæksler  m.v.

Lige siden opstarten har vi arbejdet målrettet på, at levere kvalitets- arbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi er i dag 8 medarbejdere i firmaet.

Virksomheden er organiseret omkring Lasse Nielsen og Dannie Priss Clausen, som blev medejer i 2020. Organisationsstrukturen er flad, med korte og hurtige beslutningsveje, som bevirker at Lasse og Dannie er tæt på kunden og opgaverne, hvilket sikre en hurtig service i god kvalitet.