Om firmaet

Om firmaet


Lasse Nielsen startede d.1 dec. 1997 Lasse Nielsens`s Stålmontage fra sin private adresse. 4 1/2 år senere, da pladsen i privaten var blevet for trang, blev virksomheden den 10 juni. 2003 omdannet til et anpartsselskab (ApS).

Og i samme anledning blev der købt en grund på adressen Vintapperbuen 28 i Kirke Hyllinge. Der blev bygget ny hal med et samlet grundareal på 290 m2, med moderne faciliteter:

Kontor, kantine, omklædning, bade og toilet.

I foråret af 2013 var pladsen igen blevet for trang, for den innovative virksomhed, så det blev besluttet at tiden var inde til, at der skulle opføres en tilbygning med et samlet grundareal på 280m2, i forlængelse af den eksisterende produktionshal, således at det samlede grundareal virksomheden råder over er på hele 570m2.

Smedeværkstedet har gennem årene, udført mange forskellige opgaver indenfor byggeriet, særligt pumpestationer til rensning af spilde- og drikkevand. Lige siden opstarten har vi arbejdet målrettet på, at leverer kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser.

Vi er i dag 9 medarbejdere i firmaet.

Organisation: Virksomheden er organiseret omkring Lasse Nielsen, og organisationsstrukturen er flad, med korte og hurtige beslutningsveje, som bevirker at Lasse Nielsen er tæt på kunden og opgaverne, hvilket sikre en hurtig service i god kvalitet.